Zeskamp

zeskamp organiseren

Een Sportwijzer zeskamp is een zeskamp met attractieve onderdelen waarbij competitie, maar ook sportieve gezelligheid, plezierig samenwerken en informele contacten tussen de deelnemers voorop staan.

Lees verder

Samenwerkingsverbanden

Overzicht

Sportwijzer heeft meerdere samenwerkingsverbanden over heel Nederland. Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal samenwerkingsverbanden die Sportwijzer heeft.

Lees verder

Outdoor

Kickbiken

Avontuur, spanning en puzzelen. Dat zijn slechts enkele woorden die het gevoel en de beleving van een Adventure tocht beschrijven. Daarnaast valt ook quad biking, mountainbiken en kanovaren hier onder.

Lees verder

Locatie Sportwijzer

Locatie Sportwijzer kano

De outdoor-activiteiten onder de locatie Sportwijzer zijn speciaal in het leven geroepen voor groepen tot en met 30 personen, die graag naar Eibergen komen voor het beleven van een activiteit hier op locatie bij Sportwijzer.

Lees verder

Sportdag

Tijdens de sportdagen die wij organiseren bieden wij in competitievorm diverse traditionele sporten aan, zoals voetbal, hockey, volleybal en basketbal. Maar ook nieuwe (recreatieve) sport en spelvormen zoals levend tafelvoetbal, bubbel voetbal of HandboogTag.

Lees verder

Voetbalactiviteiten

Voetbalactiviteiten

Onderstaand vindt u alle voetbal activiteiten met begeleiding, voetbalattracties en spelen die wij hebben op voetbalgebied. Alle voetbalactiviteiten zijn zeer geschikt voor een voetbalspektakel op een voetbalvereniging of kies enkele attracties voor u open dag!

 

Lees verder

Schietarrangementen

Handboogschieten tijdens vergaderarrangement, groepsuitje of familiedag

Bent u op zoek naar een ontspannen bezigheid? Stel uzelf dan op de proef met onze verschillende schietonderdelen zoals handboogschieten, laserkleiduifschieten of paintballen.

Lees verder

Themafeesten

casino themafeest

Met een themafeest van Sportwijzer vervelen uw gasten zich geen moment. U heeft de keuze uit maar liefst zeven verschillende thema’s zoals après-ski, maffia of Wie is de mol?

Lees verder

Fun for Kids

Quadrijden voor kinderen

Van springkussen tot quadcirquit of reuzeglijbaan. U kunt een losse attractie huren of een compleet kinderprogramma geheel door Sportwijzer laten verzorgen.

Lees verder

Attractieverhuur

Klimwand

Speel levend tafelvoetbal, ren in de opblaasbare bungee-run, of maak een zo hoog mogelijke stapel kratten. Deze attracties zijn een uitdaging voor de deelnemers en een bijzonder schouwspel voor de toeschouwers.

Lees verder

Materiaalverhuur

Materiaalverhuur overzicht grote zeskamp

Op zoek naar sport- en speluitleen? Wanneer u geen compleet arrangement zoekt, kan Sportwijzer u toch van dienst zijn! Hier vindt u alle sport- en spelmaterialen die u zelf af kunt halen en retourneren.

Lees verder

Zoek op evenement

Sportevenement

Zoek evenementen

Lees verder