Zeskamp & Sportdag

Zeskamp Meerpersoonsbroek

Een Sportwijzer zeskamp (of sportdag) is een zeskamp met attractieve onderdelen waarbij competitie, maar ook sportieve gezelligheid, plezierig samenwerken en informele contacten tussen de deelnemers voorop staan.

Lees verder

Outdoor

Kickbiken

Avontuur, spanning en puzzelen. Dat zijn slechts enkele woorden die het gevoel en de beleving van een Adventure tocht beschrijven. Daarnaast valt ook quad biking, mountainbiken en kanovaren hier onder.

Lees verder

Schietarrangementen

Handboogschieten tijdens vergaderarrangement, groepsuitje of familiedag

Bent u op zoek naar een ontspannen bezigheid? Stel uzelf dan op de proef met onze verschillende schietonderdelen zoals handboogschieten, laserkleiduifschieten of paintballen.

Lees verder

Themafeesten

casino themafeest

Met een themafeest van Sportwijzer vervelen uw gasten zich geen moment. U heeft de keuze uit maar liefst negen verschillende thema’s zoals après-ski, maffia of Wie is de mol?

Lees verder

Fun for Kids

Quadrijden voor kinderen

Van springkussen tot quadcirquit of reuzeglijbaan. U kunt een losse attractie huren of een compleet kinderprogramma geheel door Sportwijzer laten verzorgen.

Lees verder

Attractieverhuur

Speel levend tafelvoetbal, ren in de opblaasbare bungee-run, of maak een zo hoog mogelijke stapel kratten. Deze attracties zijn een uitdaging voor de deelnemers en een bijzonder schouwspel voor de toeschouwers.

Lees verder

Materiaalverhuur

Materiaalverhuur overzicht grote zeskamp

Op zoek naar sport- en speluitleen? Wanneer u geen compleet arrangement zoekt, kan Sportwijzer u toch van dienst zijn! Hier vindt u alle sport- en spelmaterialen die u zelf af kunt halen en retourneren.

Lees verder

Zoek op evenement

Goedkope personeelsuitjes

Zoek evenementen

Lees verder