Combinatie van hindernisbanen

combinatie van hindernisbanen

Naast de losse verhuur van de hindernisbanen is het ook mogelijk om hindernisbanen te combineren met elkaar. Hierdoor ontstaat een top attractie voor uw evenement. Het is mogelijk om de mega wipe-outbaan, mega take-outbaan, hillrunning base jumpkruiptunnel, stormbaan, zeephelling en reuze glijbaan te koppelen en achter elkaar te plaatsen. Hiermee creëert u een super spectaculaire hindernisbaan van maar liefst 65 meter lang! Door een wissel aan het einde van deze waanzinnige combinatie, kunnen de deelnemers ook nog eens terug over dezelfde afstand.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen combinatie van hindernisbanen samenstellen, waarbij u kunt kiezen uit de volgende attracties:

Specificaties combinatie van hindernisbanen

  • Alle combinaties mogelijk.
  • T.a.v. het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn onze speeltoestellen voorzien van een certificaat van typekeuring en worden deze geleverd inclusief ventilator(en), kabelhaspel(s), op- en afbouwschema, verankeringmateriaal en grondzeil(en), indien van toepassing.
  • Stroom 220 Volt.
  • 50% korting op de 2e en 3e dag, op dag 4 en daarna nóg hogere kortingen!

Prijs combinatie van hindernisbanen

De prijs is op aanvraag. Heeft u interesse? Dan kunt u contact met ons opnemen middels een offerte aanvraag of te bellen.

Wilt u de materialen laten bezorgen, hulp bij de op- en af bouw of volledig laten verzorgen? Bekijk de prijsopbouw!

Makkelijk zelf het transport verzorgen? Huur dan één van onze aanhangers!

Terug naar Hindernisbanen Offerte aanvragen