NIEUW: Mega Take-Outbaan

Take-Outbaan

Verras al uw deelnemers met onze nieuwste spectaculaire attractie perfect als zeskamp- of teamspel! Onze nieuwste hit van 2017 is de Mega Take-Outbaan. De opblaasbare hindernisbaan is maar liefst 21 meter lang en 4 meter breed.

De attractie staat vol met tal van nieuwe uitdagende hindernissen die de deelnemers moeten overwinnen. De spectaculaire hindernissen bestaan uit The Climb & Slide, Big Ball Bumps, The Cliff en the Spiderwall.

De nieuwste hindernisbaan wordt de meest geliefde attractie of onderdeel bij uw evenement.  Jong en oud vermaken zich met deze geweldige attractie. De hindernisbaan heeft 2 ‘banen’ en kan dus  individueel maar ook voor spelen in teamverband  ingezet worden. Mega Take-Outbaan is daarom de perfecte hindernisbaan om te huren voor één van uw zeskamp spellen.

Koppelbaar tot Megabaan

Onze nieuwste opblaasbare Mega take-outbaan is koppelbaar met de nieuwe Hillrunning Base-Jump, Mega Wipe-outbaan, stormbaan, obstakelbaan, kruiptunnel, klimhelling en reuze glijbaan, waardoor een mega stormbaan ontstaan van ruim 115 meter lang! Vraag hier een offerte aan of vraag naar de (kortings)mogelijkheden.

Specificaties Mega Take-Outbaan

  • 21 x 4 meter
  • Vervoer: op pallet, 2 x 150 x Ø 90 cm
  • T.a.v. het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn onze speeltoestellen voorzien van een certificaat van typekeuring en worden deze geleverd inclusief ventilator, kabelhaspel, op- en afbouwschema, verankeringmateriaal en grondzeil(en), indien van toepassing
  • De Mega Take-Outbaan is met 3 volwassen personen in en uit te laden en op en af te bouwen. Bij verzorging door Sportwijzer is daarom de hulp van 2 personen ter plaatse vereist
  • Indien u geen gebruik maakt van begeleiding door Sportwijzer, dient u zelf het toezicht op de attractie te verzorgen (wettelijk verplicht)
  • 50% korting op de 2e en 3e dag, op dag 4 en daarna nóg hogere kortingen!

Prijs Mega Take-Outbaan huren

Ophalen € 295,00
Zonder begeleiding (zelf ophalen en retourneren)

Prijs is per dag en excl. 21% BTW.

Wilt u de materialen laten bezorgen, hulp bij de op- en af bouw of volledig laten verzorgen? Bekijk de prijsopbouw!

Makkelijk zelf het transport verzorgen? Huur dan één van onze aanhangers!

Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan
Take-outbaan Take-outbaan

 

Terug naar Zeskamp- en teamspelen Offerte aanvragen