GPS teambuilding met managementgames

Teambuilding

Bij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamiek maar uiteraard ook gezelligheid. De activiteit GPS teambuilding met managementgames van Sportwijzer is zo ontworpen om uw collega’s beter samen te laten werken als een hecht team.

Uw totale groep wordt in kleinere groepen ingedeeld. Vervolgens zal iedere groep in een andere richting op pad gaan met een GPS-toestel. Wanneer de groepen bij het eerste waypoint zijn aangekomen, dienen zij door middel van eendracht en samenwerken een opdracht uit te voeren. Deze opdrachten kunnen van alles zijn, bijvoorbeeld een wandelende A, tangram XL, krat-balkspel of blokstapelen. Afhankelijk van de lengte van de tocht moeten de groepen meerdere punten zoeken en verschillende opdrachten uitvoeren.

Het doel van deze GPS teambuilding met managementgames activiteit is om zoveel mogelijk punten te halen door goed samen te werken en de tocht in zo min mogelijk meters af leggen. Het GPS-toestel dat de groepen meekrijgen, houdt het aantal meters nauwkeurig bij, net als de snelheden en tijden.

Deze inspirerende Sportwijzer teambuilding activiteit is verfrissend en geschikt voor alle doelgroepen, want juist de individuele kwaliteiten bepalen de kracht van het team!

Prijzen GPS teambuilding
met managementgames

 

Prijs per persoon

GPS route, te voet (± 2 uur) € 29,50 (min. 20 personen*)
GPS route, per kickbike (± 2,5 uur) € 39,50 (min. 20 personen*)
GPS route, per mountainbike (± 2,5 uur) € 44,00 (min. 20 personen*)

*Is uw groep kleiner, dan berekenen wij het minimaal aantal personen.

Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 35,00.

Teambuilding managementgames GPS teambuilding met managementgames

 

Terug naar Outdoor Offerte aanvragen