GPS dropping

GPS nachttocht

Wanneer de zon onder is gegaan en het donker wordt, vindt de GPS dropping plaats. Het lijkt op de GPS tocht alleen de groepen krijgen naast een GPS toestel ook verlichting mee tijdens de GPS tocht in het donker. Een GPS (Global Positioning System) is een hightech navigatiesysteem ter grootte van een mobiele telefoon dat signalen van de satellieten opvangt, waardoor men overal ter wereld de positie kan bepalen.

In het GPS toestel moeten de groepen de juiste gegevens invoeren. Met dit toestel kunnen de deelnemers dan naar het goede waypoint wandelen. Op de verschillende waypoints worden opdrachten gedaan, zoals A-lopen, brancardparcours of het spinnenwebspel. Maar het kan ook zijn dat de groepen een rebus moeten oplossen. Na het voltooien van de opdracht of het oplossen van de rebus, krijgt de groep een volgend waypoint toegewezen waar naar toe wordt gelopen tijdens de GPS tocht. Wanneer de groep de weg kwijt raakt, dient de noodenveloppe open gemaakt te worden. Dit levert natuurlijk wel strafpunten op. Probeer de opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren of zoveel mogelijk punten te scoren, maar ook het aantal afgelegde meters telt mee tijdens de GPS nachttocht. Hoe minder, hoe beter.

De GPS dropping is af te leggen vanaf veel van onze samenwerkingsverbanden. Daarnaast is het ook mogelijk om een GPS dropping op maat te maken, bijvoorbeeld vanaf uw bedrijf of een locatie naar keuze.

Prijzen GPS dropping

Prijs per persoon
GPS route, te voet (± 2 uur) € 22,50 (min. 15 personen*)

*Is uw groep kleiner, dan berekenen wij het minimaal aantal personen.

Prijzen zijn excl. 21% BTW, transportkosten en vervoer deelnemers naar het droppunt.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 35,00.

Terug naar Outdoor Offerte aanvragen