Quad rijden

Quad rijden

Quad rijden is de activiteit wanneer u op zoek bent naar actie en spektakel!

Sportwijzer verzorgt quad rijden op diverse locaties, onder andere in Gelderland en Overijssel. De robuuste quads voor volwassenen zijn geschikt voor ruw, onverhard terrein. De quads hebben een cilinderinhoud van 125 cc, waarbij de variomatic ervoor zorgt dat de deelnemers niet hoeven te schakelen. Gas geven en remmen is voldoende om een avontuurlijke, adrenaline verhogende rit te maken over het quadcircuit. Bekijk ook het filmpje onder aan de pagina om een indruk te krijgen van het quad rijden.

Voordat u op de quad mag rijden, wordt eerst uitleg van de werking van de quads en de regels met betrekking tot de veiligheid gegeven. Na de uitleg volgen enkele inrijdrondes, waarbij de deelnemers in de gelegenheid worden gesteld kennis te kunnen maken met de quads en de baan. Daarna gaat de wedstrijd echt beginnen tijdens het quad rijden uitje. Er zal in manches worden gekeken welke deelnemer zich de winnaar mag noemen. Bij het quad rijden moet verplicht een helm gedragen worden en er worden overalls aan de deelnemers uitgereikt.

Het is ook mogelijk om te gaan quad rijden op uw eigen locatie, mits deze geschikt is! Neem hiervoor contact met ons op middels het aanvragen van een offerte of door gewoon te bellen.

Prijzen Quad rijden

Aantal 2 uur 3 uur 4 uur
Quad rijden 2 quads € 375,- € 455,- € 535,-
Quad rijden 3 quads € 485,- € 605,- €725,-
Quad rijden 4 quads € 595,- € 755,- € 915,-
Quad rijden 5 quads € 705,- € 905,- € 1105,-
Quad rijden 6 quads € 815,- € 1055,- € 1295,-

Richtlijn: 5 à 6 personen per quad, per uur.

Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 35,00.

Terug naar Outdoor Offerte aanvragen