Wie is de mol outdoor

wie is de mol outdoor

Gebaseerd op het bekende tv programma ‘Wie is de mol?’ brengt Sportwijzer u Wie is de mol outdoor. Het wie is de mol uitje is al spannend en mysterieus voordat het begint…

Bij wie is de mol outdoor loopt u een tocht waarbij geprobeerd moet worden om bij verschillende opdrachten een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten door eendrachtig samen te werken. Bij de opdrachten die in de GPS-tocht verwerkt zijn op verschillende punten (waypoints), moet men proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Met name wordt de oplettendheid, creativiteit, teamgeest en slimheid van de deelnemers getest.

Maar… in elk team bevindt zich een mol. Deze mol heeft slechts 1 taak: voorkomen dat er geld in de gezamenlijke pot komt, zonder dat dit opvalt. Het is aan elk individu in ieder team om de mol in het spel te ontmaskeren. Het teamlid dat na elk spelonderdeel het vaakst de mol heeft kunnen noteren in zijn ‘mollenboekje’ is uiteindelijk de winnaar van het geldbedrag in de pot.

Uiteindelijk zijn er 2 overall winnaars. Welke mol heeft op onopvallende wijze de meeste punten van zijn/haar team kunnen afnemen en welke deelnemer heeft het vaakst de mol goed geraden en daarmee de gezamenlijke pot in de wacht gesleept?

Is uw teamgenoot te vertrouwen of saboteert hij/zij de boel? Is uw teamgenoot de mol of maakt hij/zij zich verdacht om de mol uit de tent te lokken? Het wie is de mol outdoor uitje van Sportwijzer is het aanwezen uitje om uw collega’s, vrienden, familie of teamgenoten eens flink voor de gek te houden, terwijl u heerlijk van de buitenlucht en natuur geniet!

 Prijzen wie is de mol outdoor

Prijs per persoon
GPS route, te voet (± 2,5 uur) € 23,50 (min. 20 personen*)

*Is uw groep kleiner, dan berekenen wij het minimaal aantal personen.

Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 35,00.

U kunt ook een indoor wie is de mol organiseren bij Sportwijzer.

Terug naar Outdoor Offerte aanvragen