Bubble Voetbal

bubble voetbal

Bubble voetbal wordt steeds populairder. Bubble voetbal huren voor een sportief evenement is een hit bij iedereen. Het voetbalspel Bubble voetbal (ook wel bumperbal of bubbel voetbal genoemd) is te vergelijken met het normale voetbalspel. Twee teams spelen tegen elkaar en proberen te scoren door de bal in het doel te schieten van de tegenstander.

Echter bij dit voetbalspel is er een dimensie toegevoegd wat het spelletje volledig anders maakt. Doordat de deelnemers zich in doorzichtige opblaasbare ballen bevinden, bestaat de mogelijkheid om je tegenstander, zonder lichamelijk contact te maken, aan de kant te ‘stoten’. Als het voetbalspel eenmaal begonnen is levert dat veel hilarische momenten op voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Het voetbalspel wordt geleverd inclusief begeleiding en is uit te breiden met een opblaasbare boarding van 12 x 20 meter.

Prijzen Bubble voetbal

 2 uur incl. 1 begeleider 3 uur incl. 1 begeleider
Voetbalspel met 6 ballen en 2 goaltjes € 305,00 € 370,00
Voetbalspel met 8 ballen en 2 goaltjes € 355,00 € 430,00
Voetbalspel met 10 ballen en 2 goaltjes € 405,00 € 490,00
Optioneel
Voetbalboarding € 110,00 € 120,00

Prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 35,00.

Wenst u een ander tijdsschema, meer bumper ballen of meer speelvelden, neem hiervoor contact met ons op middels het aanvragen van een offerte of door gewoon te bellen!

Specificaties Bubble voetbal

  • Bubble voetbal kan op locaties gespeeld worden met een geschikte (zachte, vlakke) ondergrond. Hierbij moet u denken aan gras, kunstgras, strandzand, sneeuw of een indoor(sport)vloer en een omgeving vrij van (scherpe) objecten of obstakels
  • Sportwijzer verzorgt bubbelbal voetbal inclusief begeleiding
  • U kunt het bubble voetbal uitbreiden met een opblaasbare voetbalboarding van 12 x 20 meter tegen een speciaal gunstig tarief
  • De bumper ballen zijn geschikt voor jeugd en volwassenen vanaf ±1.50 meter en langer
  • Er dient een 220 volt stroomaansluiting beschikbaar te zijn binnen een straal van 50 meter voor het opblazen van de bubbel voetballen.
Terug naar Voetbalactiviteiten Offerte aanvragen