Zeskamppakket C

Mega Wipe-Outbaan

Bij Sportwijzer kunt u uw eigen zeskamppakket af halen of u laat u Zeskamp geheel verzorgen door Sportwijzer! Bij een zeskamp strijden meerdere teams door middel van een roulatieschema tegelijk over zes verschillende onderdelen. De Sportwijzer zeskamppakketten bestaan uit 6 verschillende onderdelen om een leuke, attractieve zeskamp neer te zetten. Onze zeskamppakketten worden zo geleverd, dat bij ieder spel telkens twee teams tegen elkaar kunnen elkaar strijden!

Zeskamppakket C bestaat uit:

Prijzen Zeskamppaket C

Omschrijving        Afhaal        Verzorging met coördinator * Verzorging met coördinator en twee spelbegeleiders **
 Pakket C € 799,- € 1.275,- € 1.795,-

Prijzen zijn per dag, excl. 21% BTW en transportkosten.
Wij berekenen € 0,60 per gereden kilometer met een minimaal transporttarief van € 35,-.

Specificaties Zeskamppakket C

* De coördinator zal assisteren met op- en afbouw en de wedstrijdleiding op zich nemen gedurende drie aangesloten draai uren. Verder verzorgen wij een programmaboekje met spelomschrijving, doordraaischema en spelregels. U dient zelf te zorgen voor een EHBO post, voldoende begeleiding tijdens op- en afbouw en spelbegeleiding tijdens de zeskamp.

** Idem als hierboven (*) waarbij wij naast de coördinator twee spelbegeleiders leveren. U dient zelf voor twee vrijwilligers te zorgen, die ons assisteren tijdens op- en afbouw en spelbegeleiding tijdens de zeskamp.

Optioneel kunt u en professionele geluidsinstallatie huren voor u zeskamp. Deze professionele set is speciaal voor het afspelen van muziek en om te omroepen tijdens sportevenementen.

Terug naar Zeskamp Offerte aanvragen