Personeelsfeest

Zeskamp

Organiseert u dit jaar het personeelsfeest van uw bedrijf? Sportwijzer helpt u dan graag. Of u nou een sportieve activiteit zoals een sportdag zoekt of een belevenisvolle thema-avond met een gezellig drankje. Sportwijzer kan uw complete feest op verschillende wijze verzorgen.

Lees verder

Groepsuitje

Indien u een leuk groepsuitje zoekt kan Sportwijzer deze voor u regelen.  De groepsuitjes van Sportwijzer zijn in verschillende soorten activiteiten in te delen.  Sportief, spannend of misschien spreek lekker in de buitenlucht u wel meer aan?

Lees verder

Vrijgezellenfeest

Actief vrijgezellenfeest, konijnenjacht

Sportieve vrijgezellenfeesten is waar Sportwijzer in uitblinkt. Er zijn mogelijkheden genoeg om van jullie vrijgezellenfeest een uniek feest te maken! Bekijk op deze pagina de  attracties en activiteiten die wij in kunnen zetten tijdens een vrijgezellenfeest.

 

Lees verder

Teambuilding

Met een sportieve inslag zorgt Sportwijzer voor een leuke dag in het teken van teambuilding. Sportwijzer heeft een groot aanbod samenwerkingsspelen die perfect zijn voor teambuilding. Bekijk hier de materialen en activiteiten voor teambuilding.

Lees verder

Familiedag

Springkussens

Sportwijzer biedt erg veel mogelijkheden voor een leuke, geslaagde familiedag. Of u nu met een grote of een kleine groep bent. Kijk op deze pagina voor tips en ideeën voor activiteiten op een familiedag.

Lees verder

Bedrijfsfeest

Sportwijzer is gespecialiseerd in het organiseren van een omvangrijk bedrijfsfeest. Bekijk  hier het aanbod wat wij vaak als onderdeel van een bedrijfsfeest inzetten om zo een compleet georganiseerde dag neer te zetten en neem contact met ons op!

Lees verder

Open dag

Bent u op zoek naar activiteiten voor uw open dag, dan kunnen wij u daar goed mee van dienst zijn! Sportwijzer heeft al vele open dagen mogen verzorgen.

Lees verder

Zoek op categorie

Hier vindt u een overzicht van alle producten en diensten, gerangschikt op evenement. Onder andere vindt u hier entertainment voor een bedrijfsuitje, open dag, familiefeest, teambuilding of een personeelseest.

Lees verder