Bedrijfsfeest

casino roulette

Gaat u een groots bedrijfsfeest organiseren? Sportwijzer helpt u dan graag.  Wij doen graag nét dat beetje extra om van uw bedrijfsfeest een succes te maken. Of u nou een sportieve activiteit zoals een zeskamp zoekt of een belevenisvolle thema-avond met een gezellig drankje. Sportwijzer kan uw complete feest op verschillende wijze verzorgen:

  • van A tot Z middels ons full-service concept,
  • verschillende activiteiten tijdens uw bedrijfsfeest organiseren en begeleiden,
  • maar ook kunnen wij u alleen het materiaal leveren als u graag zelf creatief met de invulling van het programma aan de slag wilt gaan.

Uiteraard kunt u ons altijd bereiken voor adviezen, tips en ideeën, om zo een gezellig bedrijfsfeest te houden.

Sportwijzer is gespecialiseerd in grote bedrijfsfeesten waar veel personeelsafdelingen of soms alle gezinnen van de werknemers aan mee doen. Met onze jarenlange ervaring organiseren wij dagen en activiteiten die voor iedereen wat leuks bieden. Juist de sportieve kant van deze bedrijfsfeesten is waar onze kracht ligt. Grote zeskampen of sportdagen met een onderling toernooi vormen vaak een organisatorisch en logistiek,  lastige klus voor mensen die hier niet dagelijks mee bezig zijn.  Hier komt dan nog bij dat er dan ook erg veel tijd in gaat zitten. Voor grote bedrijfsfeesten bieden wij u dan ook graag ons full-service concept aan.
Hierbij stellen wij met u een leuke dag samen welke past bij uw bedrijf. Vervoer, activiteiten, een locatie en eten en drinken, alles kunnen wij voor u regelen. Ook datgene wat u niet op onze site vindt kunnen wij middels onze samenwerkingsverbanden voor u regelen!

U vindt hieronder een aantal activiteiten en evenementen die wij vaak als onderdeel van een bedrijfsfeest inzetten. Neem telefonisch contact op (of middels het offerte formulier) en wij maken een leuke dag, of dagen, voor u!

U vindt ons complete aanbod op onze aanbodpagina. Op de aanbodpagina staan alle activiteiten gesorteerd in categorieën zoals schietenzeskamp  of themafeest.
Indien u geen complete dag wenst maar enkel een begeleide activiteit kunt u deze ook los bij ons boeken. 

Bedrijfsfeest activiteiten

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen