Familiedag

Springkussens

De jaarlijkse familiedag is weer op komst en u bent dit jaar aan de buurt voor de organisatie. Misschien doet u dat wel elk jaar en weet u precies wat u wilt gaan doen…kijk dan meteen op onze aanbodpagina!

Wanneer u nog niet precies weet wat de invulling is van uw familiedag bent u hier op de juiste pagina beland. Hieronder vindt u een aantal materialen en activiteiten die veel gebruikt worden tijdens familiedagen. Altijd een succes dus!

Het ‘lastige’ aan het organiseren van een familiedag is de diversiteit van personen. Van jong tot oud en met erg uiteenlopende interesses, alles komt bij elkaar tijdens een familiedag. Iedereen moet natuurlijk een leuke tijd hebben.

Tip: probeer tijdens een familiedag gelijke teams te maken, zo kun je wat meer diversiteit in je spelen stoppen. Een krachtspelletje is leuker tegen iemand die ongeveer even  sterk is.

De invulling van een familiedag is erg afhankelijk van de grootte van de familie. Zo kiezen kleine groepen vaak voor een gps tocht of mountainbiketocht. Grote families gaan vaak voor een zeskamp eventueel aangevuld met andere activiteiten.

Voor familiedagen hebben wij verschillende mogelijkheden, voor grote families én kleine families.
Bijvoorbeeld onze zeskamppaketten, een standaard pakket of een zeskamp laten organiseren, voor elk budget hebben wij mogelijkheden.
Wie niet opzoek is naar een sportieve activiteit kan gaan laserkleiduifschieten, accuratesse en reactievermogen worden hierbij op de proef gesteld. Echter is deze activiteit meer geschikt voor families met veel volwassenen. Het kan dus ook een leuke aanvulling zijn voor bijvoorbeeld een avond of zelf nachtprogramma.
Voor kleine kinderen is het natuurlijk altijd leuk om een springkussen neer te zetten.
Wie veel kleine kinderen in de familie heeft zitten kan eens kijken bij onze spelenkermis onder de categorie Fun for Kids. Deze zijn namelijk óók zeer geschikt voor volwassenen.

Uiteraard kunnen wij ook gewoon uw hele dag voor u verzorgen. Neem dan contact met ons op en wij denken meteen met u mee.

Familiedag activiteiten

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen