Familiedag

Springkussens

De jaarlijkse familiedag is weer op komst en u bent dit jaar aan de buurt voor de organisatie. Misschien doet u dat wel elk jaar en weet u precies wat u wilt gaan doen…kijk dan meteen op onze aanbodpagina!

Het ‘lastige’ aan het organiseren van een familiedag is de diversiteit van personen. Van jong tot oud en met erg uiteenlopende interesses, alles komt bij elkaar tijdens een familiedag. Iedereen moet natuurlijk een leuke tijd hebben. Naast de diversiteit is de invulling van de familiedag ook erg afhankelijk van de grootte van de familie. Zo kiezen kleine groepen vaak voor een gps tocht of mountainbiketocht. Grote families gaan vaak voor een zeskamp eventueel aangevuld met andere activiteiten.

Voor familiedagen hebben wij verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld onze zeskamppaketten, een standaard pakket of een zeskamp laten organiseren, voor elk budget hebben wij mogelijkheden. Wie niet opzoek is naar een sportieve activiteit kan gaan laserkleiduifschieten, accuratesse en reactievermogen worden hierbij op de proef gesteld. Echter is deze activiteit meer geschikt voor families met veel volwassenen. Het kan dus ook een leuke aanvulling zijn voor bijvoorbeeld een avond of zelf nachtprogramma. Voor kleine kinderen is het natuurlijk altijd leuk om een springkussen neer te zetten. Kijk voor meer op de Fun for Kids pagina.

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen