Groepsuitje

Indien u een leuk groepsuitje zoekt kan Sportwijzer deze voor u regelen. De groepsuitjes van Sportwijzer zijn in verschillende soorten activiteiten in te delen.  Sportief, spannend of misschien spreekt lekker in de buitenlucht u wel meer aan. Sportwijzer is gespecialiseerd in de sportieve uitjes, maar wij zorgen er uiteraard voor dat iedereen aan het groepsuitje mee kan doen.

Sportwijzer kan uw uitje op verschillende manieren organiseren;

  • U wilt de mooie omgeving van Eibergen (Achterhoek) ontdekken…. dan bieden wij een aantal uitjes die starten vanaf ons pand. Deze uitjes zijn ook zeer geschikt voor kleinere groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kanoën op de Berkel. Bekijk al deze uitjes onder de categorie Locatie Sportwijzer.
  • Wij organiseren het groepsuitje bij een van onze samenwerkingslocaties, eventueel inclusief diner of lunch.
  • Wij organiseren het groepsuitje op een door u gewenste locatie.

Zelfs paintballquad rijden en laserkleiduifschieten kan op een door u gewenste locatie plaats vinden mits deze aan een paar voorwaarden voldoet.

Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op onze aanbodpagina waar alle uitjes onder de verschillende categorieën staan. Kunt u een uitje niet op onze website vinden, neem dan contact met ons op!

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen