Personeelsfeest

Zeskamp

Organiseert u dit jaar het personeelsfeest van uw bedrijf? Sportwijzer helpt u dan graag. Wij doen graag nét dat beetje extra om van uw personeelsfeest een succes te maken. Of u nou een sportieve activiteit zoals een zeskamp zoekt of een belevenisvolle thema-avond met een gezellig drankje. Sportwijzer kan uw complete feest op verschillende wijze verzorgen:

  • Van A tot Z middels ons full service concept,
  • verschillende activiteiten tijdens uw personeelsfeest organiseren en begeleiden,
  • maar ook kunnen wij u alleen het materiaal leveren als u graag zelf creatief met de invulling van het programma aan de slag wilt gaan.

Heeft u echt geen idee wat u moet organiseren dit jaar en wilt u hier zelf geen tijd in steken? Maak dan gebruik van ons full service concept. Hierbij stellen wij met u een leuke dag samen welke past bij uw personeel. Vervoer, activiteiten, een horecavoorziening en eten en drinken; alles kunnen wij voor u regelen. Ook alles wat u niet op onze site vindt kunnen wij voor u regelen!

Indien u al weet wat u zoekt kijk dan bij materiaalverhuur of op de aanbodpagina hier staan activiteiten gesorteerd in categorieën zoals schietenzeskamp of themafeest.

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen