Personeelsfeest

Organiseert u dit jaar het personeelsfeest van uw bedrijf? Sportwijzer helpt u dan graag. Wij doen graag nét dat beetje extra om van uw personeelsfeest een succes te maken. Of u nou een sportieve activiteit zoals een zeskamp zoekt of een belevenisvolle thema-avond met een gezellig drankje. Sportwijzer kan uw complete feest op verschillende wijze verzorgen:

  • Van A tot Z middels ons full service concept,
  • verschillende activiteiten tijdens uw personeelsfeest organiseren en begeleiden,
  • maar ook kunnen wij u alleen het materiaal leveren als u graag zelf creatief met de invulling van het programma aan de slag wilt gaan. 

Uiteraard kunt u ons altijd bereiken voor adviezen, tips en ideeën, om zo  een gezellig personeelsfeest te houden.

U vindt hieronder een aantal activiteiten en evenementen die wij vaak als personeelsfeest inzetten. Heeft u echt geen idee wat u moet organiseren dit jaar en wilt u hier zelf geen tijd in steken? Maak dan gebruik van ons full service concept. Hierbij stellen wij met u een leuke dag samen welke past bij uw personeel. Vervoer, activiteiten, een horecavoorziening en eten en drinken; alles kunnen wij voor u regelen. Ook alles wat u niet op onze site vindt kunnen wij voor u regelen!

Wilt u het personeelsfeest in eigen hand houden, maar weet u nog niet precies wat u wilt gaan doen? Kijk dan hieronder naar een aantal van onze ‘personeelsfeest activiteiten’ die het altijd goed doen bij de bedrijven waar wij ze organiseren. Klik op de afbeelding om naar de activiteit te gaan.

Indien u al weet wat u zoekt kijk dan bij materiaalverhuur of op de aanbodpagina. Op de aanbodpagina staan alle activiteiten gesorteerd in categorieën zoals schieten, zeskamp of themafeest.

Activiteiten voor uw personeelsfeest

 

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen