Teambuilding

GPS tocht spinnewebopdracht

Met een sportieve inslag zorgt Sportwijzer voor een leuke dag in het teken van teambuilding. Teambuilding kan erg breed opgevat worden, met collega’s een biertje drinken, of een gezellige wandeling maken kan immers ook al het teamgevoel versterken.
Bij Sportwijzer verstaan we onder teambuilding het samenwerken om een opdracht zo goed of zo snel mogelijk te volbrengen. Meestal doen wij dit in de vorm van een zeskamp of een sportdag.  de activiteiten vinden altijd plaats in een ontspannen sfeer zodat men elkaar goed leert kennen buiten de dagelijkse samenwerking om.

Communicatie is bij teambuilding erg belangrijk, om onze opdrachten lastig te maken halen wij soms de verbale communicatie tijdens de opdracht weg. Bijvoorbeeld door het team maar 1 minuut te laten overleggen met elkaar voordat zij aan een spinnenweb-opdracht beginnen. Enkele van onze populaire samenwerkingsspelen zijn de lopende A, reuze bal, de reuze puzzels of de reuze tangram.

Wie geen sportieve dag zoekt kan voor teambuilding ook bij onze andere activiteiten terecht zoals een gps-wandeltocht met opdrachten of een leuk schietarrangement.

Bekijk hieronder materialen en activiteiten die gebruikt kunnen worden voor teambuilding. Vindt u niet wat u zoekt kijk dan bij de aanbodpagina of neem contact met ons op!

Teambuilding activiteiten en materialen

 

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen