Vrijgezellenfeest

Actief vrijgezellenfeest, konijnenjacht

Ben jij aangewezen om dat onwijs leuke vrijgezellenfeest te organiseren voor een vriend / vriendin of familielid? Sportwijzer maakt van deze dag als vrijgezel een top dag.

Op deze pagina vindt je een selectie van onze activiteiten die regelmatig als vrijgezellenfeest worden geboekt. Sportieve vrijgezellenfeesten is waar Sportwijzer in uitblinkt. Of het nu voor mannen, voor vrouwen of voor beide is, wie wat sportiefs en uitdagends wil gaan doen is bij ons aan het juiste adres. Ons creatieve team kan elke activiteit die u bij ons boekt leuk bij het vrijgezellenprogramma laten aansluiten
Uiteraard bieden wij ook het ‘standaard’ paintballspel Konijnenjacht, waarbij de vrijgezel in een konijnenpak mag rondhuppelen en de rest van uw groep er met een paintball wapen achteraan gaat.
Maar wat dacht u van de geocache race, waarbij jullie in teams lastige puzzels en opdrachten oplossen om als eerste een schat te vinden. Waar uiteraard de maffe outfit van de vrijgezel in verstopt zit voor die avond!
Moet de vrijgezel een aantal opdrachten doen tijdens het stappen? Dan kunnen wij die boven in onze kratstapeltoren hangen. Aan de vrijgezel de taak om de kratten zo hoog te stapelen dat hij of zij de opdrachten kan grijpen. Lukt het niet dan kan de rest van de groep ook een poging wagen ( en uiteraard ook als het wel lukt).

Er zijn mogelijkheden genoeg om van jullie vrijgezellenfeest een uniek feest te maken!
Bekijk hieronder de  attracties en activiteiten die wij in kunnen zetten tijdens een vrijgezellenfeest. Door op de afbeelding te klikken gaat u naar de activiteit op onze  aanbodpagina, of neem contact met ons op!

Vrijgezellenfeest activiteiten en attracties

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen