Vrijgezellenfeest

Actief vrijgezellenfeest, konijnenjacht

Ben jij aangewezen om dat onwijs leuke vrijgezellenfeest te organiseren voor een vriend / vriendin of familielid? Sportwijzer maakt van deze dag als vrijgezel een top dag.

Op deze pagina vind je een selectie van onze activiteiten die regelmatig als vrijgezellenfeest worden geboekt. Sportieve vrijgezellenfeesten is waar Sportwijzer in uitblinkt. Ons creatieve team kan elke activiteit die u bij ons boekt leuk bij het vrijgezellenprogramma laten aansluiten.
Uiteraard bieden wij het ‘standaard’ paintballspel Konijnenjacht, waarbij de vrijgezel in een konijnenpak mag rondhuppelen en de rest van uw groep er met een paintball wapen achteraan gaat.

Moet de vrijgezel een aantal opdrachten doen tijdens het stappen? Dan kunnen wij die boven in onze kratstapeltoren hangen. Aan de vrijgezel de taak om de kratten zo hoog te stapelen dat hij of zij de opdrachten kan grijpen. Lukt het niet dan kan de rest van de groep ook een poging wagen ( en uiteraard ook als het wel lukt). Er zijn mogelijkheden genoeg om van jullie vrijgezellenfeest een uniek feest te maken!

Op de aanbodpagina kunt u het gehele aanbod van Sportwijzer vinden.

Terug naar Evenementen Offerte aanvragen