Full service concept

Bij Sportwijzer kunt u als bedrijf terecht voor een volledig verzorgd bedrijf- of personeelsfeest. Ook verzorgen wij full-service feesten voor particuliere initiatieven.

 

Het full-service concept

Heeft u geen tijd maar ook niet de kennis en de kunde om een goed feest neer te zetten? Dan heeft Sportwijzer de oplossing in ons ‘full-service concept’. Met al meer dan 24 jaar ervaring kent Sportwijzer alle in’s en outs met betrekking tot het organiseren van actieve evenementen en themafeesten. Met onze vakkennis creëren wij beleving en zetten wij een spectaculaire dag neer.

Ons ‘full-service concept’ houdt in dat wij uw evenement compleet verzorgen, van begin tot eind, van A tot Z.

 

Programma inhoud

We beginnen met het inventariseren van de wensen van de organisatie of het bedrijf. Uw eigen ideeën worden in het programma meegenomen. Mocht u zelf geen inspiratie hebben dan kunt u alles gewoon aan ons overlaten. Uiteindelijk zal altijd het doel van uw evenement centraal staan bij het invullen van het programma.

Uiteraard worden alle programma’s op maat gemaakt, maar ze kunnen o.a. bestaan uit:

  • Vervoer van en naar de locatie
  • Ochtend activiteiten
  • Lunch
  • Middagactiviteiten
  • Diner
  • Avond- / nachtprogramma.

De ochtend-, middag- en avondactiviteiten kunnen wij aanvullen met specifieke workshops, sprekers, coaching sessies of andere onderdelen indien dit gewenst is.

Ook overnachtingen, meerdaagse programma’s of activiteiten in het buitenland zijn geen probleem voor ons.

Waarom kiezen voor Sportwijzer?

Sportwijzer is een all-round organisatiebureau. Echter zijn wij vanuit onze historie gespecialiseerd op het sportieve, recreatieve vlak. Grote sportdagen, zeskamen, teambuilding en clinics zijn een greep uit de inzetbare mogelijkheden. De mate waarin we actief met recreatief afwisselen zorgt voor een evenement waar iedereen aan mee kan doen en plezier aan beleeft. Doordat wij veel attracties en materialen in eigen beheer hebben, wordt alles vlekkeloos voor u geregeld en heeft u altijd kwalitatief goede materialen!

 

Heeft u interesse?

Vul het offerteformulier in en wij bellen u terug of neem meteen zelf telefonisch contact met ons op.

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

 

Offerte aanvragen