HandboogTag

Handboogtag

HandboogTag is te omschrijven als een variant op het spel trefbal en Paintball, maar zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers. De pijlen waarmee geschoten wordt, zijn speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’. Daarnaast wordt het gespeeld met echte handbogen en krijgt iedere deelnemer een speciaal masker om het spel volledig veilig te laten verlopen.

Bij dit sensationele spel wordt uw groep in twee teams verdeeld. Het doel van het spel is om met de handbogen en pijlen zo snel mogelijk de 5 schijven uit de target van de tegenpartij te schieten. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstander uit het spel kan schieten. Je kunt jezelf beschermen voor de pijlen door jezelf achter een bunker op te stellen. HandboogTag is een spel voor jong en oud waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan… Het filmpje onder aan de pagina laat zien hoe HandboogTag in z’n werk gaat.

Voordat het spel begint, wordt eerst de basistechniek van het handboogschieten bijgebracht en wordt er uitleg gegeven over de spelregels die gehanteerd kunnen worden. Hierdoor kunt u enigszins voorbereid het strijdtoneel betreden.

Specificaties Handboogtag locatie Sportwijzer

  • Minimaal 10 personen, u speelt 5 tegen 5.
  • U dient te allen tijde vooraf te reserveren door middel van een offerte aanvraag of te bellen.
  • U dient minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
  • Wij rekenen extra kosten wanneer er schade ontstaat als gevolg van nalatigheid, niet volgen van de instructies en/of onjuist gebruik van de materialen c.q. locatie.
  • Voor groepen van scholen of verenigingen, of is uw groep groter dan 25 personen verzoeken wij u contact met ons op te nemen middels een offerte aanvraag of te bellen.

Openingstijden HandboogTag locatie Sportwijzer

Woensdag 14.00 – 22.30 uur
Vrijdag 14.00 – 22.30 uur
Zaterdag 10.00 – 22.30 uur
Zondag 13.00 – 20.00 uur

Voor reserveren buiten de openingstijden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Prijzen HandboogTag locatie Sportwijzer

Tijdsduur Prijs per persoon t/m 12 jaar* Prijs per persoon vanaf 13 jaar
1,5 uur € 9,50 €13,75
Extra speeltijd € 6,00 € 4,00

* inclusief ranja voor de deelnemers.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

U kunt HandboogTag indoor in onze locatie in Eibergen spelen, maar desgewenst komen wij met HandboogTag, inclusief deskundige begeleiding naar u toe. Uw locatie mag een sportveld, bedrijfshal, parkeerplaats, gymzaal, partyzaal of sporthal zijn, wij plaatsen onze mobiele set en het plezier kan beginnen.