Koningsdag 2018

Klimwand

Vrijdag 27 april is het weer zover, Koningsdag 2018 staat voor de deur. Wilt u dit jaar iets bijzonders organiseren met deze feestdag? Wees er dan snel bij! Ook voor Koningsdag biedt Sportwijzer u tal van spetterende en nieuwe attracties.

Wat dacht u van Oud Hollandse Spelen? Niet alleen wekken de Oud Hollandse spelen positieve herinneringen op, maar ze sluiten ook perfect aan op het oranje thema. Of vermaak uw gasten met èèn van onze nieuwste attracties! Sinds vorig jaar hebben wij de populaire attracties Bubble Voetbal, Poolvoetbal, Hill Running Base Jump en Mega Take Outbaan in ons bezit. De spelen Bubble Voetbal en Poolvoetbal leveren hilarische momenten op bij de spelers, maar ook bij de toeschouwers.

Kortom de attracteis Bubble voetbal, Poolvoerbal Hill Running Base Jump en Mega Take Outbaan zijn perfect voor Koningsdag 2018.

Koningsdag 2018: Wees er snel bij! 

Wij hebben op dit moment nog een aantal attracties beschikbaar voor Koningsdag 2018. Vraag snel een offerte aan om uw evenement te verzekeren van de leukste attracties en spelen op Koningsdag 2018! Bel voor de actuele beschikbaarheid, omdat deze dagelijks kan veranderen.

bubble voetbal poolvoetbal
hillrunning base jump Take-Outbaan