Koningsspelen 2019

mega take out

Het is bijna weer zover! Vrijdag 12 april gaan de Koningsspelen 2019 weer van start! Een sportieve en gezellige dag voordat Koningsdag 2019 begint. Door geweldige en vermakelijke activiteiten te huren, maakt u de Koningsspelen tot een groot succes.

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor een van deze twee dagen? Wees er dan snel bij! Wat dacht u van het ‘stropdasschieten’ op de Hollandse Leeuw. Een leuke activiteit voor kinderen, die perfect aansluit op het oranje thema.

Spelenkermis

Tijdens een spelenkermis nemen kinderen van verschillende leeftijden deel aan spelen zoals skippyrace, parachutespel, ranjakoemelken, steppen, doelschieten en reuzesjoelbak.

De kinderen krijgen per groep (of per persoon) een scorekaart waarop de scores van de verschillende onderdelen worden genoteerd. Zo kunnen er prijzen aan deze activiteit worden verbonden of kunnen de kinderen de scorekaart als aandenken meenemen. Kortom de Spelen kermis is perfect om te huren voor de Koningsspelen 2019!

Muismeppen

Oud-Hollandse spelen

Onze Oud Hollandse spelletjes zijn een groot succes op de Koningsspelen 2019!

klompgooien oud hollands

Diverse Activiteiten (op maat) Koningsspelen 2019

Maar uiteraard kunt u ook al uw deelnemers en gasten vermaken tijdens de Koningsspelen 2019 met onze overige activiteiten.

Wat dacht u van de Mega Take Outbaan? Deze hindernisbaan staat vol met tal van nieuwe uitdagende hindernissen die de deelnemers moeten overwinnen. Verdeel de kinderen in twee teams en doorloop de hindernisbaan. Wie is er als eerste aan de overkant?

Bij de Bungeerun attractie zitten de deelnemers rond hun middel aan een elastiek vast. Hoe harder de deelnemer rent, hoe harder hij of zij weer wordt teruggetrokken door het elastiek. Kortom een uitdagende attractie voor de Koningsspelen!

Take out baan Koningsspelen Bungee-run

Vraag snel een offerte aan en verzeker jezelf van de leukste attracties en spelen!