Nationale Buitenspeeldag 2018

kinderen op obstakelbaan

Het is al bijna weer zover! Op woensdag 14 juni is de 11e editie van de Nationale Buitenspeeldag! Op deze dag worden er honderden activiteiten georganiseerd in Nederland en Vlaanderen met als doel kinderen te motiveren om vaker buiten te spelen. De organisator; Jantje Beton, is namelijk van mening dat buitenspelen essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen en zet zich daarvoor actief in.

Heeft u zich ook aangemeld voor de Nationale Buitenspeeldag? Om de Nationale Buitenspeeldag te organiseren en invulling te geven mag een activiteit of attractie natuurlijk niet ontbreken! Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij u helpen en adviseren, om zo een passend programma voor alle kinderen neer te kunnen zetten. Wij hebben verschillende sport- en spelmaterialen en attracties te huur die perfect zijn voor de Nationale Buitenspeeldag, zoals knotshockeyhillrunning base jumpstormbaan of voetbalboarding. Al deze spelen zorgen voor een actieve, geconcentreerde en zorgeloze houding.

Spelenkermis

Tijdens een spelenkermis nemen kinderen van verschillende leeftijden deel aan spelen zoals skippyrace, parachutespel, ranjakoemelken, steppen, doelschieten en reuzesjoelbak.

Muismeppen

Oud-Hollandse spelen

Onze Oud Hollandse spelletjes zijn een groot succes op de Nationale Buitenspeeldag!
De Oud-Hollandse spelen van Sportwijzer brengen u terug naar vroegere tijden.

klompgooien oud hollands

Diverse Activiteiten (op maat) Nationale Buitenspeeldag 2018

Wat dacht u van de Bungeerun attractie? Bij de Bungeerun attractie zitten de deelnemers rond hun middel aan een elastiek vast. De deelnemers moeten zo ver mogelijk rennen of springen op de bungeerunbaan. Hoe harder de deelnemer rent, hoe harder hij of zij weer wordt teruggetrokken door het elastiek. Kortom een uitdagende attractie voor de Nationale Buitenspeeldag!

Op zoek naar meer uitdaging? Dan is de Mega Take Outbaan wat voor u! Deze hindernisbaan staat vol met tal van nieuwe uitdagende hindernissen die de deelnemers moeten overwinnen. De spectaculaire hindernissen bestaan uit The Climb & Slide, Big Ball Bumps, The Cliff en the Spiderwall. Verdeel de kinderen in twee teams en doorloop de hindernisbaan. Wie is er als eerste aan de overkant?

Take out baan Koningsspelen Bungee-run

Maar uiteraard kunt u ook al uw deelnemers en gasten vermaken  met onze overige activiteiten.

Voor meer informatie en advies kunt u contact op nemen met 0545-475450 of via onze contactpagina.