Winkelwagen (0)

ArcheryTag locatie Sportwijzer Eibergen

10,09

excl. BTW

11,00

incl. BTW

ArcheryTag locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • ArcheryTag locatie Sportwijzer Eibergen
  • ArcheryTag locatie Sportwijzer Eibergen
  • ArcheryTag locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
t/m 12 jaar € 11,00 p/p (incl. BTW)
Prijs vanaf
13 jaar en ouder € 16,00 p/p (incl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer
Geschikt vanaf
± 8 jaar
Locatie
Mors 15, Eibergen

Omschrijving

ArcheryTag locatie Sportwijzer Eibergen

ArcheryTag is een variant op het spel Paintball en het aloude trefbal maar dan zonder pijnlijke treffers en blauwe plekken. Dit actieve teamuitje wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’. De pijlen die gebruikt worden kennen een Tüv keurmerk en door het dragen van speciale maskers is ArcheryTag op locatie volledig veilig.

Archery Tag is geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, en kinderfeestjes v.a. 8 jaar.

Hoe gaat het spel ArcheryTag?

Voordat Archery Tag gespeeld kan worden, brengen wij de deelnemers eerst de basistechniek van handboogschieten bij en geven wij uitleg over de spelregels die gehanteerd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat u als deelnemer enigszins voorbereid het strijdtoneel kunt betreden. 

Bij dit sensationele spel wordt de groep in 2 teams verdeeld. Het doel van het spel is de 5 schijven zo snel mogelijk uit de target te schieten bij de tegenpartij. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstanders uit het spel kunt schieten. Je kunt jezelf verbergen achter bunkers om de pijlen van de tegenstander te ontwijken. Onder aan deze pagina kun je in een filmpje zien hoe HandboogTag in z’n werk gaat. Archery Attack is een spel voor jong en oud waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan!

Er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waar de deelnemers optimaal ArcheryTag zullen ervaren. Onze begeleider zorgt voor een goede instructie en begeleiding tijdens de activiteit. 

Locatie archeryTag

Je speelt ArcheryTag bij Sportwijzer op locatie binnen in de activiteitenhal. Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kun je terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Je kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag ArcheryTag spelen. Je dient vooraf te reserveren.

Wil je ArcheryTag spelen op uw eigen locatie? Klik dan hier

Prijs van ArcheryTag

Ons advies is om ArcheryTag te spelen met minimaal 10 personen. Je speelt ArcheryTag gedurende 1,5 uur al vanaf € 11,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar en € 16,00 p.p. vanaf 13 jaar en ouder. Vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Is de groep kleiner dan 10 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen