Winkelwagen (0)

Bubble voetbal locatie Sportwijzer Eibergen

160,55

excl. BTW

175,00

incl. BTW

Bubble voetbal locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Bubble voetbal locatie Sportwijzer Eibergen
  • Bubble voetbal locatie Sportwijzer Eibergen
  • Bubble voetbal locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 175,- (incl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer

Omschrijving

Bubble voetbal is een ludieke manier van voetballen waarbij spelers zich in een grote opgeblazen bal bevinden. Bubbelbal is een actief en hilarisch spel waaraan iedereen plezier beleefd en waarbij hartelijk gelachen wordt. Tijdens het bubbelvoetbal zit je hele lichaam binnen in de grote doorzichtige bal, met uitzondering van de benen, die zijn vrij om te bewegen. Door tijdens het bubblevoetbal tegen elkaar aan te botsen, rollen de bubbleballen alle kanten uit. Bubblebal is dé activiteit tijdens uw bedrijfssportdag, verenigingsdag, bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendenweekend of familiedag. 

✓ De bumper ballen zijn geschikt voor jeugd en volwassenen vanaf ±1.50 meter lang en langer
✓ Inclusief deskundige begeleiding
✓ Uit te breiden met een opblaasbare voetbalboarding

Hoe gaat Bubblebal?

Bubbelbal is vergelijkbaar met gewoon voetbal, alleen zit je nu in een grote opblaasbare plastic bal. Ondanks dat het bij bubblebal moeilijker is de bal als team samen te spelen, moet je proberen binnen de speeltijd zo vaak mogelijk te scoren bij de tegenstander. Bij bubbelbal kun je flink tegen elkaar aan botsen en daarmee het voetbalspel van de tegenstander behoorlijk ontregelen. Afhankelijk van de grootte van de groep, bepaald u zelf het aantal bubbelballen. Bubble voetbal is een ideale activiteit is voor zowel kinderen als volwassenen. In onze activiteitenhal wordt bubbelvoetbal binnen een opblaasbare boarding gespeeld.

Onze begeleider geeft vooraf uitleg over de spelregels van bubbelvoetbal en helpt de deelnemers bij het aantrekken van de opgeblazen bubbelballen. Tijdens het bubblevoetbal zal de begeleider van Sportwijzer de scheidsrechter zijn van dit hilarische spel.

 

Locatie

U speelt bubblebal in de activiteitenhal van Sportwijzer (Mors 15, Eibergen). Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag bubblebal spelen. U dient vooraf te reserveren.

Wilt u bubblevoetbal spelen op uw eigen locatie? Klik dan hier

Prijs

U boekt bubblebal met 6 ballen voor 1 uur al vanaf € 175,- (incl. BTW). 
Wij adviseren graag hoeveel bubble ballen u nodig heeft met uw groep, dit kunnen er 6, 8, 10 of nog meer zijn. 
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen