Activiteiten organiseren voor de laatste schooldag in Lochem

Is de laatste schooldag aangebroken en wilt u leuke activiteiten organiseren in Lochem? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft verschillende hindernisbanen, springkusstens en (water)attracties in de verhuur om de kinderen een onvergetelijke (laatste) dag te bezorgen.


Het schminken van de kinderen is altijd een succes. De professionele schmink(st)ers zorgen voor een geweldige beleving bij alle kinderen. Naast een schmink(st)er beschikken wij ook over een ballonmodelleur. Onze ballonmodelleur maakt van de langwerpige ballonnen de kleurrijkste ballonfiguren die elk kind blij maakt!


Wij beschikken over een tobbedansbaan. Deze opblaasbare tobbedansbaan is een perfecte invulling voor uw zeskamp, event, sportdag of voor (sport)verenigingen. De tobbedansbaan bestaat uit een helling met daarop een boog en een bad met een bel. De deelnemers glijden met de tobbe van de helling om zo snel mogelijk de bel proberen te luiden. Naast deze tobbedansbaan beschikken wij ook over een zeer uitgebreid assortiment aan opblaasbare stormbanen. Wij beschikken onder andere over een MegaTake-Outbaan van 21 meter, Hill Running Base Jump van 17 meter, stormbaan en obstakelbaan. Naast de opblaasbare stormbanen hebben wij ook nog diverse springkussens die wij in diverse thema’s aanbieden. Zo beschikken wij onder andere over een Jungle, Piraten en Speelpaleis springkussen.


Op onze website kunt u alle (water)attracties, hindernisbanen en springkussens vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze (water)attracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.


Onze (water)attracties, hindernisbanen en springkussen

-  Buikschuifbaan

-  Tobbedansbaan

-  Zwembad

-  Zwembad + balk

-  Hillrunning-base-jump

-  Kruiptunnel

-  Mega Take- Outbaan

-  Mega Wipe- Outbaan

-  Obstakelbaan

-  Strombaan

-  Springkussens

-  Ballenbad

-  Bungeerun

-  Klimtoren metgaten

-  Klimtoren met blokken

-  Reuzeglijbaan