Kinderactiviteiten/attracties huren in Almelo

Bent u voor een kinderfeestje, sportdag of een familiedag op zoek naar activiteiten of attracties voor kinderen? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod met activiteiten en attracties voor kinderen.


Kinder- schminken is altijd een succes bij de kinderen. De professionele schmink(st)ers zorgen voor een geweldige beleving bij alle kinderen. Naast een schmink(st)er beschikken wij ook over een Ballonmodelleur. Onze ballonmodelleur maakt van de langwerpige ballonnen de meest kleurrijke ballonfiguren die ieder kind blij maakt!


Natuurlijk zijn er ook sportieve opties voor een geweldig kinderfeest. Wij beschikken over een Reuzeglijbaan, diverse springkussens, diverse stormbanen, Kanovaren, HandboogTag en Skelterbaan. Bij de Reuzenglijbaan kan er aan weerszijden kan er naar de top worden geklommen. Wanneer de top bereikt is, kan er van 4 meter hoogte van het glijvlak worden afgegleden!


Op onze website kunt u alle activiteiten en attractie(s) die wij verhuren vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze (water)attracties? Neem dan contact met Sportwijzer op, wij helpen u graag verder.


Onze kinderactiviteiten en attracties