Activiteiten huren voor Koningsdag in Almelo

Organiseert u een event  tijdens Koningsdag en wilt u daar leuke spellen of activiteiten inzetten? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren diverse activiteiten in verschillende prijsklassen, die elk evenement tot een succes maakt. 


Wilt u tijdens Koningsdag een voetbaltoernooi organiseren? Huur dan bij ons de Pannaboarding. Deze boarding bestaat uit 3 speelvelden en daarom is het mogelijk om met 6 teams tegelijkertijd te spelen. Ideaal wanneer er een grote groep deelnemers is.


Toch liever iets organiseren voor de wat kleinere kinderen? Huur dan onze professionele schmink(st)ers en/of ballonmodelleur. Schminken is altijd een succes bij de kinderen. De professionele schmink(st)ers zorgen voor een geweldige beleving bij alle kinderen. Onze ballonmodelleur maakt van de langwerpige ballonnen de meest kleurrijke ballonfiguren die elk kind blij maken!


Naast de bovengenoemde activiteiten beschikken wij ook over (opblaasbare) attracties en oud- Hollandse spelen die tijdens Koningsdag ingezet kunnen worden. Op onze website kunt u alle activiteiten en attractie(s) vinden en ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze activiteiten voor Koningsdag