Attracties voor een open dag in Overijssel

Organiseert u een open dag voor uw bedrijf of sportclub en bent u opzoek naar attracties? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met attracties welke ingezet kunnen worden tijdens een open dag.

Wij beschikken over verschillende soorten Springkussens. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. Naast deze springkussens beschikken wij over een aantal Hindernisbanen die eventueel ook nog aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat er een XXXL hindernis baan ontstaat. 


Is het een warme zomerdag, dan kunt u ook nog een van onze Waterattracties inzetten tijdens uw open dag. Zo beschikken wij over een Tobbedansbaan. De Tobbedansbaan bestaat uit een helling met daarop een boog en een eind bad met een bel. De deelnemers gaan met de tobbe van de helling glijden en zo snel mogelijk de bel luiden.


Op onze website vindt u alle attracties welke wij verhuren en u kunt ze daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Attracties voor een open dag

  • Hindernisbanen
  • Springkussens
  • Waterattracties
  • Attracties
  • Voetbalattracties