Ballenbad huren in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een ballenbad in Apeldoorn? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Dit ballenbad is vooral voor jonge kinderen een perfecte invulling voor een evenement, familiedag, buurtfeest, kinderfeestje of een ander event.Het ballenbad tovert een stralende glimlach op de gezichtjes van de allerkleinsten! De Iglo vorm en de omringde netten zorgen ervoor dat uw kinderen op een veilige manier kunnen spelen en zich niet kunnen bezeren. Ook zorgen de netten ervoor dat de ballen in het bad blijven, waardoor opruimen niet veel tijd en moeite kost.

U kunt het gehuurde ballenbad zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of het ballenbad laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Op onze website kunt u ook onze andere attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze attracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

Ballenbad niet meer beschikbaar huur dan onze
Jungle springkussen
Junior springkussen