Bubbelvoetbal huren in Gelderland

Bent u op zoek naar een voetbalspel dat u tijdens een open dag, familie uitje, sportdag, zeskamp of ander feest kunt spelen? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Huur bij ons het bubble voetbal, één van de meest populaire voetbalactiviteiten.


Bubble voetbal, ook wel bumperbal genoemd, is te vergelijken met het normale voetbalspel. Het grote verschil is dat bij bubble voetbal er een dimensie is toegevoegd die het spel uitdagender maakt. De deelnemers bevinden zich in doorzichtige opblaasbare ballen, op deze manier is er een mogelijkheid om de tegenstander aan de kant te ‘stoten’. Als het voetbalspel eenmaal begonnen, is levert dat veel hilarische momenten op voor zowel deelnemers als toeschouwers.


Bubble voetbal kunt u alleen compleet verzorgd huren, inclusief begeleiding. Op onze website kunt u ook onze andere (voetbal)attracties vinden welke wij verhuren en u kunt ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Bubble voetbal niet meer beschikbaar? huur dan onze