Buikschuifbaan huren in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een buikschuifbaan in Almelo? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. De buikschuifbaan kunt u huren voor een waterspektakel voor jong en oud. Uitermate geschikt om in de zomer in te zetten als waterattractie om de verkoeling op te zoeken.


Deze opblaasbare buikschuifbaan is een perfecte invulling voor uw zeskamp, event, sportdag of voor (sport)verenigingen. De buikschuifbaan is maar liefst 23 meter lang! De deelnemers moeten met een aanloop op hun buik over de baan heen schuiven en uiteindelijk in het bad belanden. De hoge wanden zorgen ervoor dat niemand zomaar van de buikschuifbaan af kan glijden en het bad aan het einde garandeert een zachte landing.


U kunt de gehuurde buikschuifbaan zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de buikschuifbaan laten bezorgen op de locatie en weer laten ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u ook onze andere waterattracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze waterattracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.


Een greep uit ons assortiment waterattracties;