Familieactiviteiten huren in Lochem

Organiseert u een gezellige familiedag in Lochem en bent u opzoek naar familieactiviteiten om te huren? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod.


Een leuke activiteit om met de familie te spelen is onze GPS- tocht met spellen. Bij de spellen tijdens deze tocht draait het allemaal om samenwerken, groepsdynamiek en uiteraard om gezelligheid. Iedere groep gaat in een andere richting op pad met een GPS- toestel. Wanneer de groepen bij het eerste waypoint zijn aangekomen, dienen zij door middel van samenwerking een opdracht uit te voeren. Deze opdrachten kunnen van alles zijn, bijvoorbeeld een lopende A, tangram XL, Kratbalkspel of Blokstapelen. Afhankelijk van de lengte van de tocht moeten de groepen meerdere punten zoeken en verschillende opdrachten uitvoeren.


Een andere activiteit die leuk is bij een familiedag is de schiet-o-rama. Bij de schiet-o-rama komen vier verschillende schietonderdelen voorbij, zoals: laserkleiduifschieten, blaaspijpschieten, luchtdrukgeweerschieten (buksschieten) en handboogschieten aan bod. 


Op onze website kunt u de familieactiviteiten die wij verhuren vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze familieactiviteiten? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.


Onze familieactiviteiten

-         Outdoor activiteiten

-         Voetbalactiviteiten

-         Schietarrangementen