Gladiatorenspel huren in Winterswijk

Wilt u het gladiatorenspel huren voor een event in Winterswijk? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Het doel van het gladiatorenspel is om de tegenstander uit balans te brengen en van de pilaar af te duwen met de meegeleverde opblaasbare halter. Om het spel veilig te laten verlopen levert Sportwijzer  helmen, voor zowel kinderen als volwassenen, bij het gladiatorenspel.

Omdat je rechtstreeks met elkaar in ‘gevecht’ bent is het spel zeer geschikt om een tegenstander één op één uit te dagen.

De opblaasbare gladiatorenspel is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het gladiatorenspel is daarom ook aan te raden voor jong en oud.

U kunt de gehuurde gladiatorenspel ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of het gladiatorenspel laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Op onze website kunt u ook onze andere attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze attracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

 

Huur hier het gladiatorenspel