Groepsactiviteiten organiseren in Twente

Wilt u geweldig activiteiten organiseren voor uw groep in Twente? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod wanneer het gaat om het organiseren van groepsactiviteiten.


Wilt u er een sportieve dag van maken, speel dan Bubble voetbal, Poolvoetbal of Levend tafelvoetbal. Poolvoetbal is de variant op Poolbiljart in combinatie met voetbal, waarbij elementen als traptechniek, balgevoel, inzicht, precisie en de nodige geluk bij elkaar worden gebracht. Het is de bedoeling met de witte bal (cue ball) alle ballen, in de pockets van de ‘extra large’ pooltafel te schieten. Maar pas op, scoor je de zwarte bal met nummer 8 voordat de andere ballen weg gespeeld zijn? Dan wint de tegenstander!


Naast deze sportieve activiteiten beschikken wij ook over wat minder actieve activiteiten. Zo beschikken wij over diverse schietarrangementen, Geocache, GPS dropping, Bamboestieken en ‘Wie is de mol?’. Bij Bamboestieken wordt er met het team een plan gemaakt en gaat het team aan de slag met het construeren van driehoeken, vierkanten en sterren. Aansluitend ga je alles aan elkaar ‘stieken’. Tijdens het bouwen met bamboe elastiek kan één elastiek voldoende zijn, maar naarmate de constructie groeit zijn er des te meer elastieken nodig. Bamboestieken is in alle denkbare vormen uit te voeren en het biedt gegarandeerd plezier! Bamboestieken is uitermate geschikt als samenwerkingsactiviteit én om de communicatie binnen een groep te bevorderen. Daarnaast is het natuurlijk een activiteit met veel plezier!


Op onze website kunt u de groepsactiviteiten die wij organiseren vinden en direct  boeken. Heeft u vragen over één van deze groepsactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact op met Sportwijzer. Wij helpen u graag verder!


Onze groepsactiviteiten
 Schietarrangementen
 Outdooractiviteiten
 Voetbalactiviteiten
 Team-zeskampspelen