Groepsfeest organiseren in Winterswijk

Wilt u voor uw groep een spectaculair feest in Winterswijk organiseren? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een zeer gevarieerd aanbod wanneer het gaat om het organiseren van personeelsfeesten. De groepsfeesten die wij u kunnen bieden zijn allemaal, op eigen wijze, uniek en verassend. Een groepsfeest kan op uw eigen locatie of bij één van onze vele partners plaatsvinden.


Ben jij altijd al fan geweest van maffia series en films? Stap dan binnen in de wereld van Al Capone en The Godfather met het Maffia feest. Bij binnenkomst krijgen de deelnemers een stapel bankbiljetten. Met deze bankbiljetten moeten zij gedurende de avond spelen. Hierbij kan er gedacht worden aan de spellen Drugssmokkel, Luchtdrukgeweerschieten en Black Jack.


Wilt u erachter komen wie van de groep er het best op de hoogte is van allerlei feiten en andere dingen? Kies dan voor onze Pub quiz. De Pub quiz is een combinatie van vele doe- en denkvragen en opdrachten op het gebied van muziek, reclame, sport, topografie, actualiteit en politiek. Tijdens de Pub quiz wordt het geheugen getest en staat vooral samenwerking en plezier voorop.


Op onze website kunt u onze groepsfeesten vinden en direct  boeken. Heeft u vragen over één van deze groepsfeesten? Neem dan vrijblijvend contact op met Sportwijzer. Wij helpen u graag verder!


Onze groepsfeesten

Pub quiz

Casino

Maffia

Après-ski

Reis om de wereld

Wie is de mol?

Ziekenhuis op stelten