Groepsuitje organiseren in Lochem

Wilt u voor een groep een geweldig uitje organiseren? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van groepsuitjes.


Wilt u er een sportieve dag van maken, speel dan Bubble voetbal, Poolvoetbal of Levend tafelvoetbal. Levend tafelvoetbal wordt gespeeld met twee teams van zes deelnemers. De twee teams van 6 personen strijden tegen elkaar op dit enorme voetbalspel. De deelnemers worden door de dwarsbalken op hun plek gehouden. De opblaasbare bodem van het levend tafelvoetbal maakt het extra lastig om te scoren. Ervaar nu hoe het voelt om een pop in het tafelvoetbal te zijn. De deelnemers moeten samenwerken om zo veel mogelijk doelpunten te maken.

Naast deze sportieve activiteiten beschikken wij ook over wat minder actieve activiteiten. Zo beschikken wij over diverse schietarrangementen, Geocache, GPS dropping, Bamboestieken en ‘Wie is de mol?’. Bij ‘Wie is de mol?’ outdoor loopt u een tocht waarbij geprobeerd word om bij verschillende opdrachten een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten en geld te verdienen door samen te werken. Met name de oplettendheid, creativiteit, teamgeest en slimheid van de deelnemers wordt getest. Maar… in elk team bevindt zich een mol. Deze mol heeft slechts 1 taak: voorkomen dat er geld in de pot komt, zonder dat dit opvalt. Het is aan elk individu in ieder team om de mol in het spel te ontmaskeren.


Op onze website kunt u de groepsuitje die wij organiseren vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze groepsuitjes? Neem dan vrijblijvend contact op met Sportwijzer. Wij helpen u graag verder!


Onze groepsuitjes
 - Schietarrangementen
 - Outdoor activiteiten 
 - Voetbal activiteiten
 Team- zeskampspelen