Handboogschieten in Eibergen

Bent u op zoek naar een spannende schiet uitdagingDan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een groot en gevarieerd aanbod met schietarrangementen. Eén van onze schietarrangementen is handboogschieten.


Het handboogschieten is niet zo makkelijk als het lijkt. Het kan nog best lastig zijn om goed te schieten. De voorbereiding bij het schietspel is van groot belang. Elke deelnemer moet de pijl precies goed neerleggen en de boog goed aanspannen, voordat er geschoten kan worden. Welke deelnemer schiet er raak?


Voordat er geschoten kan worden leren wij u eerst wat uw dominante oog is waar u mee moet richten. Vervolgens zal onze deskundige begeleider de juiste techniek voordoen en u leren. Voor iedereen is er gelegenheid om even te oefenen, waarna er gestart wordt met een handboog schietcompetitie. 


Handboogschieten kunt u alleen compleet verzorgd huren bij ons, inclusief begeleiding. Op onze website kunt u ook onze andere schietarrangementen vinden welke wij verhuren en u kunt daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze activiteiten? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Handboogschieten niet meer beschikbaar huur dan onze

-         Blaaspijpschieten

-         HandboogTag

-         Laserkleiduifschieten

-         Laserschieten indoor

-         Luchtdrukgeweerschieten

-         Schiet-o-rama