HandboogTag in Overijssel

Zoekt u een activiteit waarbij de deelnemers kunnen schieten? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een zeer gevarieerd aanbod met schietarrangementen. Eén van onze schietarrangementen is HandboogTag.


HandboogTag is een variant op het spel Paintball en trefbal, maar dan zonder de pijnlijke treffers en blauwe plekken. HandboogTag wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’.  HandboogTag kan op eigen locatie gespeeld worden, of op de locatie van Sportwijzer in Eibergen.


De groep wordt in 2 teams verdeeld en het doel is om zo snel mogelijk de 5 schijven uit de target te schieten bij de tegenpartij. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstanders uit het spel kunt schieten. Je kunt jezelf verbergen achter bunkers om de pijlen van de tegenstander te ontwijken.


HandboogTag kunt u alleen compleet verzorgd huren, inclusief begeleiding. Op onze website kunt u onze andere schietarrangementen vinden welke wij verhuren en u kunt daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan nu contact op met Sportwijzer,  wij helpen u graag verder.


HandboogTag niet meer beschikbaar huur dan

-         Blaaspijpschieten

-         Blaaspijp en handboog schieten

-         Handboogschieten

-         Laserkleiduifschieten

-         Laserschieten indoor

-         Luchtdrukgeweerschieten

-         Luchtdrukgeweer en handboogschieten

-         Schiet-o-rama