Hillrunning Base Jump huren in Eibergen

Bent u opzoek naar de Hillrunning Base Jump? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij hebben de Hilrunning Base Jump te huur die maar liefst 17 meter lang is en unieke en uitdagende hindernissen heeft.


Bij de populaire attractie de Base jump klimt de deelnemer omhoog om daarna een vrije val te maken. Met het onderdeel Hillrunning wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de Base jump, waardoor de hindernisbaan nog uitdagender wordt! Op het schuine vlak van de attractie staan drie obstakels die al eerst overwonnen moeten worden. Die drie obstakels zijn de Ball bumps, Spyderweb en de ‘brievenbus’. 


U kunt de Hillrunning Base Jump zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de Hillrunning Base Jump laten bezorgen op de gewenste locatie en weer op laten halen door ons. Tevens is door ons bezorgen en ophalen, inclusief assistentie tijdens op- en afbouw, mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u alle onze opblaasbare stormbanen vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze stormbanen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.

Onze stormbanen