Kinderfeestje in Apeldoorn

Organiseert u een kinderfeestje? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een zeer gevarieerd aanbod materialen, attracties en activiteiten voor een geslaagd kinderfeestje.


Kinderschminken is altijd een succes op een kinderfeestje. De professionele schmink(st)ers zorgen voor een geweldige beleving bij alle kinderen. Naast een schmink(st)er beschikken wij ook over een Ballonmodelleur. Onze ballonmodelleur maakt van de langwerpige ballonnen de kleurrijkste ballonfiguren die elk kind blij maakt!


Natuurlijk zijn er ook sportieve opties voor een geweldig kinderfeest. Wij beschikken ook over een Reuzeglijbaan, diverse Springkussens, diverse Stormbanen, Kanovaren, HandboogTag en onze Skelterbaan. Bij onze reuzeglijbaan kunnen kinderen klimmen en glijden. Bij het HandboogTag schieten de kinderen met professionele handbogen en aparte pijlen niet alleen op de targets, maar ook op tegenstanders die zich achter de bunkers proberen schuil te houden. De pijlen met zachte voorzijde zijn speciaal ontworpen voor dit spel en ter bescherming voor optimale veiligheid draagt iedere deelnemer een masker.


Op onze website kunt u de attracties en activiteiten voor de kinderfeestjes vinden en zelfs direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties of activiteiten? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Een greep uit onze activiteiten en attracties voor kinderfeestjes