Klimwand of klimtoren huren in Almelo

Bent u op zoek naar een klimwand of klimtoren in Almelo? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een mobiele klimwand van maar liefst 6,5 meter hoog en twee opblaasbare klimtorens.

Op de mobiele klimwand zitten verschillende uitdagende klimroutes variërend in moeilijkheidsgraad verdeeld over 3 klimzijden. Daarnaast beschikken wij over 2 opblaasbare klimtorens: de klimtoren met blokken en de klimtoren met gaten. Bij de klimtoren blokken zitten de grepen in de vorm van blokken aan de toren vast. Deze blokken hebben verschillende kleuren. Deze kleuren geven namelijk verschillende klimroutes weer. Hierdoor kan elke klimmer de geschikte moeilijkheidsgraad kiezen. Aan de klimtoren gaten met zitten geen grepen aan de toren vast, maar zitten er gaten in het kussen. De deelnemer kan naar boven klimmen, door een voet of hand in deze gaten te plaatsen. Deze klimmethode komt niet vaak voor. Hierdoor is de opblaasbare klimtoren huren voor iedereen een nieuwe uitdaging.

U kunt de gehuurde opblaasbare klimtorens zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of de opblaasbare klimtoren(s) laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding. De mobiele klimwand kunt u alleen huren compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Op onze website kunt u de mobiele klimwand, klimtoren blokken en klimtoren gaten vinden en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze attracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

Onze klimwandenMobiele klimwand
Klimtoren met gaten

Klimtoren met blokken