Koningsspelen organiseren in Enschede

Organiseert u de Koningsspelen voor kinderen in Enschede en bent u opzoek naar leuke spellen en activiteiten? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk diverse materialen, spellen en attracties die ingezet kunnen worden tijdens de Koningsspelen.


Voor kinderen bieden wij diverse gethematiseerde springkussens aan. Zo beschikken wij over een jungle, piraten en speelpaleis springkussen. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. Naast deze springkussens beschikken wij over diverse attracties. Eén van deze attracties is de mobiele klimwand. Op de mobiele klimwand zitten diverse uitdagende klimroutes, variërend in moeilijkheidsgraad, verdeeld over 3 klimzijden.


Natuurlijk kunt u bij ons ook diverse Oud- Hollandse spelen huren die perfect passen bij de Koningspelen. Wat dacht u van onze sjoelbak? Wij hebben deze sjoelbak zelfs in 3 verschillende maten! Onze sjoelbakken zijn 2 meter, 2,5 meter of 5 meter lang. Toch liever een Oud- Hollands spel waarbij de deelnemer wat meer uitgedaagd wordt om in actie te komen? Huur dan bij ons zaklopen. De zakken zijn van zeildoek en aan elkaar te koppelen voor een zakloopwedstrijd met meerdere personen tegelijk.


Op onze website kunt u de attracties, spellen en activiteiten welke passen bij de Koningsspelen vinden en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties, spellen of activiteiten? Neem dan contact op met Sportwijzer, Wij helpen u graag verder.


Onze activiteiten, attracties en spelmateriaal voor de Koningsspelen

Springkussens

Stormbanen

Oud-Hollandse spelen

Attracties

Zeskampspelen

Fun for kids