Kratstapelen huren in Lochem

Bent u op zoek naar kratstapelen voor een event of als een spannende attractie ter aanvulling van uw evenement? Dan bent u bij Sportwijze aan het juiste adres.


Bij kratstapelen is het de bedoeling door middel van het opstapelen van kratten veilig de top in de attractie te bereiken! Telkens wanneer er een kratje wordt aangereikt, plaatst de deelnemer deze op de staande toren en klimt vervolgens zelf één kratje hoger. Kratstapelen is een uitdagende en spectaculaire attractie van tien meter hoog en een echte eye catcher op uw event of braderie!


Bij het kratstapelen wordt gebruik gemaakt van een speciaal klimtuigje en een touw om te zekeren, zodat de deelnemers veilig de top kunnen bereiken. Door de ombouw worden ook de toeschouwers niet geraakt door de vallende kratten.


Het kratstapelen kunt u alleen huren compleet verzorgd inclusief begeleiding. Op onze website kunt u ook onze andere attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Kratstapelen niet meer beschikbaar? Huur dan onze;