Laserkleiduifschieten in Gelderland

Bent u op zoek naar een spannende uitdaging?Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een zeer gevarieerd aanbod wanneer het gaat om schietarrangementen. Eén van deze schietarrangementen is laserkleiduifschieten.


Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op reflecterende kleiduiven. Deze kleiduiven vliegen tot 50 meter door de lucht! Nadat de deelnemers een kleiduif hebben geraakt, zendt het geweer de behaalde score naar het elektronische scorebord. Op dit scorebord kunnen de deelnemers de behaalde score zien. Indien u het laserkleiduifschieten nog spannender wil maken, kunt u dit schietarrangement ook in het donker spelen. De fluorescerende kleiduiven zijn ook in het donker te zien!


Het kunststofmateriaal van de kleiduiven en het schieten met de laser zorgen er voor dat een vergunning niet nodig is. Het schietspel laat geen afval achter. Dit is één van de redenen waarom het spelen laserkleiduifschieten veilig is op elke locatie.


Laserkleiduifschieten kunt u alleen compleet verzorgd, inclusief begeleiding huren. Dit in verband met de veiligheid. Op onze website kunt u onze andere schietarrangementen vinden welke wij verhuren en daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze arrangementen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Laserkleiduifschieten niet meer beschikbaar huur dan onze

-         Blaaspijpschieten

-         Blaaspijp en handboog schieten

-         Handboogschieten

-         HandboogTag

-         Luchtdrukgeweerschieten

-         Luchtdrukgeweer en handboogschieten

-         Schiet-o-rama