Levend tafelvoetbalspel huren in Winterswijk

Bent u op zoek naar een voetbalspel dat u tijdens een open dag, familie uitje, sportdag, zeskamp of ander feest kunt spelen? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Huur bij ons het Levend tafelvoetbalspel spel en u heeft gegarandeerd een succesvolle activiteit. Samenwerking en teambuilding staan centraal bij dit spel.


Het spel wordt gespeeld met twee teams van zes deelnemers. De twee teams van 6 personen strijden tegen elkaar op dit enorme voetbalspel. De deelnemers worden door de dwarsbalken op hun plek gehouden. De opblaasbare bodem van het levend tafelvoetbal maak het extra lastig om te scoren. Ervaar nu hoe het voelt als poppetje in een tafelvoetbalspel te staan. De deelnemers moeten samenwerken om zo veel mogelijk doelpunten te maken. Welk team maakt de meeste doelpunten?


Op onze website kunt u onze andere voetbal materialen/attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze voetbal materialen/attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Levend tafelvoetbalspel niet meer beschikbaar huur dan onze

Poolvoetbal

Bubble voetbal

Siamees voetbal

Dikke Bertha

Doelschieten