Luchtdrukgeweerschieten in Winterswijk

Bent u op zoek naar een spannende uitdaging in Winterswijk? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een groot en gevarieerd aanbod schietarrangementen. Eén van onze schietarrangementen is luchtdrukgeweerschieten, ook wel bekend als buksschieten. Dit is een perfecte activiteit voor een familiedag of als aanvulling op een vergaderarrangement. Het schietspel kan met een grote groep personen worden gespeeld.


Het schietspel is een echte uitdagingen die uiterste concentratie van deelnemers vergt. Zet de buks tegen uw schouder aan en kijk met uw oog naar het doel. Haal dan de trekker over, zodat de kogel geschoten wordt richting de schietkaarten. Ga precies en geconcentreerd te werk en wie weet bent u dan wel de scherpste schutter.

Luchtdrukgeweerschieten kunt u alleen compleet verzorgd huren, inclusief begeleiding. Op onze website kunt u onze andere schietarrangementen vinden welke wij verhuren en deze daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze activiteiten, arrangementen of attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Luchtdrukgeweerschieten niet meer beschikbaar huur dan onze

-         Blaaspijpschieten

-         Blaaspijp en handboog schieten

-         Handboogschieten

-         HandboogTag

-         Laserkleiduifschieten

-         Laserschieten indoor

-         Schiet-o-rama