Mega Wipe Outbaan huren in Apeldoorn

Wilt u een Mega Wipe Outbaan huren voor een event of als spannende attractie? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer verhuurd deze spectaculaire hindernisbaan van wel 20 meter lang! De mega Wipe-Outbaan is ook geschikt voor een zeskamp, bedrijfsfeest of sportdag.


Deze Mega Wipe Outbaan beschikt over twee precies dezelfde parcoursen, daardoor is deze perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld een estafette. De Mega Wipe Outbaan heeft de nieuwste hindernissen zoals de buis-slides, mega-rol, blinde muur en de poorten van Doom.De Mega Wipe Outbaan is geschikt voor zowel jong als oud.


U kunt de gehuurde Mega Wipe Outbaan ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de Mega Wipe Outbaan laten bezorgen op de locatie en weer laten ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd, inclusief begeleiding.


U kunt de mega Wipe-Outbaan ook goed combineren met een Mega Take Outbaan.


Op onze website kunt u onze attracties vinden welke wij verhuren en daar ook direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze opties;