Wilt u een Mega Wipe Outbaan voor een event of als spannende attractie huren? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer verhuurd deze spectaculaire hindernisbaan van wel 20 meter lang! De mega Wipe-Outbaan is ook geschikt voor een zeskamp, bedrijfsfeest of sportdag.

Deze hindernisbaan beschikt over twee precies dezelfde parcoursen , daardoor is deze perfect te gebruiken voor een estafette. De Mega Wipe Outbaan heeft de nieuwste hindernissen zoals de buis-slides, mega-rol, blinde muur en de poorten van Doom

De Mega Wipe Outbaan is voor zowel jong als oud te gebruiken.

U kunt de gehuurde Mega Wipe Outbaan ophalen en retourneren bij Sportwijzer. Of de Mega Wipe Outbaan laten bezorgen op de locatie en weer ophalen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Op onze website kunt u ook onze andere attracties vinden die wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over een van deze attracties? Neem dan nu contact met Sportwijzer op. Wij helpen u graag verder.

U kunt de mega Wipe Outbaan ook goed combineren met een Take Outbaan.