Opblaasbaar voetbalveld huren in Haaksbergen

Organiseert u een (straat-) voetbal toernooi of een sportdag en wilt voorkomen dat de bal steeds het speelveld verlaat? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende opblaasbare (voetbal)velden waarin het voetbalspel gespeeld kan worden. Wanneer u gebruik maakt van deze opblaasbare (voetbal)velden zal de bal het veld niet zomaar kunnen verlaten.


Wij beschikken over een Multi- boarding. Bij deze zeshoekige Multi- boarding kan er met meerdere spelers of teams tegelijk tegen elkaar worden gespeeld. De boarding biedt de mogelijkheid om de doelen af te sluiten, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u deze Multi- boarding in wilt zetten.


Een andere boarding waar wij over beschikken is de Panna- boarding. Deze boarding bestaat uit 3 speelvelden en biedt de mogelijkheid om met meerdere teams tegelijk te spelen. Ideaal wanneer er grote groep deelnemers is.


U kunt de gehuurde voetbal boarding(s) zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer, of de voetbalboarding(s) laten bezorgen op locatie en weer door ons op laten halen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie bij op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd, inclusief deskundige begeleiding.


Op onze website kunt u onze opblaasbare (voetbal)velden vinden welke wij verhuren en deze direct boeken. Heeft u vragen over één van deze opblaasbare (voetbal)velden? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Onze opblaasbare voetbalvelden

-         Beachboarding

-         Boarding 1

-         Boarding 2

-         Boarding 3

-         Boarding zonder goals

-         Multi-boarding

-         Panna- boarding