Oud- Hollandse spelen huren in de Achterhoek

Wilt u graag Oud- Hollandse spelen huren voor uw event? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Sportwijzer heeft een gevarieerd aanbod Oud- Hollandse spelen.


Wie kent het niet, het oer Oud- Hollandse Sjoelen? Scoor zoveel mogelijk punten door de schijven door de poortjes heen te schuiven. Bij Sportwijzer hebben wij het sjoelen nog aantrekkelijker gemaakt. Wij beschikken namelijk naast de ‘normale’ sjoelbak ook over een XL en XXL sjoelbak. Deze sjoelbakken zijn 2,5 meter en 5 meter lang in plaats van de ‘normale’ 2 meter sjoelbak.


Naast de verschillende sjoelbakken beschikken wij ook over Boerengolf. Dit is een 9 holes/banen golfspel waarbij men het balletje met een klomp in de hole moet spelen. Degene met het minst aantal pogingen over alle holes is de winnaar. Net zo uitdagend als minigolf (of midgetgolf) maar met een Hollandse slag!


Voor de kleine kinderen beschikken wij ook nog over een Melkgeit en Melkkoe. De kinderen moeten zo snel mogelijk het water (of ranja) uit de uiers melken van de koe of geit. Wie is de beste boer(in)?


Op onze website kunt u de verschillende Oud- Hollandse spelen vinden en ook direct boeken. Heeft u vragen over éénn van deze Oud- Hollandse spelen? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Een greep uit ons assortiment Oud- Hollandse spelen