Reuzeglijbaan huren in Berkelland

Bent u op zoek naar een Reuzeglijbaan? Dan bent u bij Sportwijzer aan het juiste adres. Deze reuzeglijbaan is meer dan alleen uren speelplezier voor de kinderen, het is ook een prachtige eyecatcher!


De reuzeglijbaan is maar liefst 4 meter hoog! Aan weerszijden kan er naar de top worden geklommen. Wanneer de top bereikt is kan er van 4 meter hoogte van het glijvlak worden afgegleden. Doordat de kinderen kunnen klimmen en glijden heeft deze attractie een behoorlijke doorloopsnelheid. Door het zachte zeil en door twee ‘trappen’ zorgt de attractie voor een plezierige, maar veilige omgeving. Kortom, de reuze glijbaan huren zal voor plezier zorgen bij al uw (jonge) deelnemers.


De reuzeglijbaan kan ook nog worden gecombineerd met een andere opvallende attracties, zoals bijvoorbeeld de Hill running base jump, kruiptunnels en obstakelbaan.


U kunt de gehuurde reuzeglijbaan zelf ophalen en retourneren bij Sportwijzer of de reuzeglijbaan laten bezorgen op de locatie en weer op laten halen. Tevens is bezorgen en ophalen, inclusief assistentie op- en afbouw mogelijk. De laatste optie is compleet verzorgd, inclusief begeleiding.


Op onze website kunt u ook onze andere attracties vinden welke wij verhuren en direct boeken. Heeft u vragen over één van deze attracties? Neem dan contact op met Sportwijzer, wij helpen u graag verder.


Reuzeglijbaan niet meer beschikbaar? Huur dan onze;